Kiipeilyn Vuoksi järjestää ohjattua kiipeilyä monen ikäisille lapsille ja nuorille. Nuorimpien ryhmät eli ”minit” ovat 5-8 vuotiaille lapsille tarkoitettu ryhmä, jossa kiipeilyä ja siihen liittyviä taitoja harjoitellaan erilaisten leikkien ja pelien avulla.

Harjoituksissa tehdään aina lyhyt alkulämmittely alkuun ja loppuverryttely harjoitusten päätteeksi. Miniryhmillä on kaksi ohjaajaa ja ryhmän maksimikoko on neljätoista lasta. Minit harjoittelevat ohjatusti kerran viikossa yhden tunnin kerrallaan. Kiipeilyssä oppii kehonhallintaa, kehon voimat ja liikkuvuus paranevat, kiipeilijän ongelmanratkaisukyky kehittyy ja ryhmätyötaidot paranevat.

Harjoituspaikkana toimii Kiipeilykeskus BoulderSaimaa ja ryhmiä ohjaavat koulutetut ohjaajat. Kiipeilyryhmiin osallistuvat lapset ja nuoret ovat vakuutettuja.

”Minien” osallistumismaksu on 55€/kk. Hinta sisältää ohjatut harjoitukset koko harjoituskaudelle (syksy tai kevät), vuokravarusteet ja seuran jäsenyyden (kiipeilyvakuutus & kiipeilylehti kaksi kertaa vuodessa). Maksut suoritetaan kokonaiselle kaudelle kerrallaan.

Minien harjoitusryhmissä on kaksi eri vaihtoehtoa:
  • Minit 1: tiistaisin klo 18.15 – 19.15.
  • Minit 2: keskiviikkoisin 17.00 – 18.00

Maanantai

Tiistai

Keskiviikko

Torstai

Perjantai

Lauantai

Sunnuntai