Seura ja liittyminen

Seura


Esittely ja ohjeet liittymiseksi

Kiipeilyn Vuoksi ry

Kiipeilyn Vuoksi ry on vuonna 2009 perustettu eteläkarjalainen kiipeilyseura. Seuran jäsenet asuvat pääsääntöisesti Imatran ja Lappeenrannan alueella, mutta mukaan mahtuu myös muutama pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen eksynyt kiipeilijä.

Seura järjestää kiipeilyn harrastustoimintaa 4-18 vuotiaille lapsille ja nuorille. Lisäksi tarjolla on ohjattua kuntokiipeilyä aikuisille sekä yhteisiä ulkokiipeilyreissuja aloittelijoille ja kokeneemmille kiipeilijöille.

Mukaan mahtuu aina uusia harrastajia ja tämän laadukkaampaa kiipeilyseuraa et löydä Etelä-Karjalasta!  Ohjeet seuraan liittymiseen löytyy tämän sivun alareunasta.

Seuran toiminta

Seuran tehtävänä on tukea ja harjoittaa kiipeilyä sen kaikissa olomuodoissa: siis kesällä ja talvella, sisällä ja ulkona, yksin ja ryhmässä.

Sisäkiipeilyn harrastaminen ja harjoittelu (lasten ja nuorten ryhmät sekä aikuiset) toteutetaan yhteistyössä Kiipeilykeskus BoulderSaimaan kanssa.

Seuran toimintaan kuuluvat mm:

  • Lasten ja nuorten kiipeilykerhot ja harrastustoiminta
  • Aikuisten kuntokiipeilyryhmät
  • Tavoitteellinen kiipeilyn harjoittelu
  • Ulkokiipeily, boulderointi, sportti- ja trad-kiipeily
  • Alppi-, jää- ja vuorikiipeily
  • Kiipeilykallioiden ja bouldereiden kehittäminen Etelä-Karjalassa

Ohjeet seuraan liittymiseksi

JÄSENYYS JA JÄSENMAKSUT

Seuran jäsenmaksu sisältää Suomen Kiipeilyliiton jäsenyyden, Pohjola kiipeilyvakuutuksen sekä kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän Kiipeily-lehden.
Vakuutuksesta ja Suomen Kiipeilyliitosta voit lukea osoitteesta: www.climbing.fi
Seuran jäsenmaksu on 85€/vuosi, juniorit (alle 18 v.) maksu on 60€/vuosi. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden, hinnat ovat vakiot riippumatta siitä, missä vaiheessa kalenterivuotta maksu suoritetaan.
Kannatusjäsenen maksu on 30€/vuosi (ei sisällä Skil-jäsenyyttä, vakuutusta taikka kiipeilylehteä).

JÄSENMAKSUN MAKSAMINEN

Vakuutus tulee voimaan 1.1.2023, kun maksat jäsenmaksun tammikuun 2023 aikana. Jos maksat myöhemmin, se tulee voimaan maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkestä. Säilytä maksutosite, josta käy ilmi maksuaika. Vakuutus päättyy 31.12.2023.
Jäsenmaksu suoritetaan Kiipeilyn Vuoksi ry:n tilille: FI94 5620 0920 2891 20
Käytä viitenumeroa 1025

OMIEN TIETOJEN ILMOITTAMINEN

Maksun suorittamisen jälkeen täytä tietosi ilmoittautumislomakkeelle, joka löytyy tästä linkistä. Tiedot talletetaan jäsenrekisteriin vakuutusta ja lehteä varten.
Jos osoitetiedot muuttuvat kesken vuoden, toimita uusi osoitteesi seuramme yhteyshenkilöille info.kiipeilynvuoksi(ät)gmail.com
Kiitos ja tervetuloa mukaan hyvään seuraan!