”Junior”-ryhmä on suunnattu noin 10-17 vuotiaille kiipeilystä kiinnostuneille nuorille, joilla innostus riittää useampaan harjoitukseen viikossa. Ryhmä harjoittelee ohjatusti kolme kertaa viikossa ja hinta sisältää ohjeistuksen myös yhteen viikoittain tehtävään omatoimiseen harjoitukseen. Junior-ryhmän ohjatuista harjoituksista kaksi on tunnin mittaisia kiipeilyharjoituksia ja tunti on ohjattua oheisharjoittelua.

Tämän aktiivisemman harjoitustahdin on tarkoitus auttaa nuoria kehittymään lajissa ja mahdollistaa vaikkapa kiipeilykilpailuihin osallistuminen, jos niihin osallistuminen nuorta innostaa. Kisoihin osallistuminen ei kuitenkaan ole missään nimessä ryhmään osallistumisen edellytys. Harjoituspaikkana toimii Kiipeilykeskus BoulderSaimaa ja ryhmiä ohjaavat koulutetut ohjaajat. Kiipeilyryhmiin osallistuvat lapset ja nuoret ovat vakuutettuja.

”Junior”- ryhmän osallistumismaksu on 65€/kk ja hinta sisältää ohjatut harjoitukset, oheisharjoitukset, vuokravarusteet ja seuran jäsenyyden (kiipeilyvakuutus & kiipeilylehti kaksi kertaa vuodessa kevätnumerosta 2020 alkaen). Lisäksi ryhmän jäsenet saavat oman kausikortin BoulderSaimaalle, jolloin nuori voi käydä kiipeilemässä vaikka joka päivä. Maksut suoritetaan kokonaiselle kaudelle kerrallaan.

Junior-ryhmä harjoittelee seuraavina aikoina:
  • Maanantaisin klo 17.00-18.00
  • Keskiviikkoisin 18.15 – 19.15
  • Torstaisin klo 18.15 – 19.15

Maanantai

Tiistai

Keskiviikko

Torstai

Perjantai

Lauantai

Sunnuntai