”Midit” eli 9-13 vuotiaat lapset. Tässä ryhmässä harjoitukset ovat jo hieman vaativampia, kuitenkin niin, että toiminta soveltuu myös kiipeilyn ensikertalaisille. Ryhmissä tehdään pelien ja leikkien ohella myös erilaisia kiipeilyn oheisharjoitteita ja harjoitellaan köysikiipeilyn perusteita, kuten solmuja ja varmistamista kunkin nuoren taitotaso huomioiden. “Midit” harjoittelevat ohjatusti kerran viikossa tunnin kerrallaan. Näissä ryhmissä ryhmän maksimikoko on kymmenen lasta.

Kiipeilyssä oppii kehonhallintaa, kehon voimat ja liikkuvuus paranevat, kiipeilijän ongelmanratkaisukyky kehittyy ja ryhmätyötaidot paranevat. Vaikka kiipeily on yksilölaji, on kiipeily-yhteisö tiivis ja kiipeily lajina varsin sosiaalinen. Kaverin kannustaminen kuuluu kiinteästi lajiin ja tunnelma halleilla ja kiipeilypaikoilla on lämmin ja ihmiset helposti lähestyttäviä.

Harjoituspaikkana toimii Kiipeilykeskus BoulderSaimaa ja ryhmiä ohjaavat koulutetut ohjaajat. Kiipeilyryhmiin osallistuvat lapset ja nuoret ovat vakuutettuja.

”Midien” osallistumismaksu on 55€/kk. Hinta sisältää ohjatut harjoitukset koko harjoituskaudelle (syksy tai kevät), vuokravarusteet ja seuran jäsenyyden (kiipeilyvakuutus & kiipeilylehti kaksi kertaa vuodessa). Maksut suoritetaan kokonaiselle kaudelle kerrallaan.

Midien harjoitusryhmissä on kolme eri vaihtoehtoa:
  • Midit 1: maanantaisin klo 18.15 – 19.15.
  • Midit 2: tiistaisin 17.00 – 18.00
  • Midit 3: sunnuntaisin 16:00 – 17:00

Maanantai

Tiistai

Keskiviikko

Torstai

Perjantai

Lauantai

Sunnuntai